LingerieBestellen is aan 't verhuizen

LingerieBestellen is het aan het verhuizen! Dat betekent dat alle bestellingen die jij plaatst tussen 8 en 11 september niet meteen ons magazijn verlaten en we even niet kunnen waarmaken dat je ons pakketje de volgende dag krijgt. Wij versturen jouw pakket op of zo snel mogelijk na 12 september.

Maar we verhuizen natuurlijk niet voor niets. Want op het moment dat wij al onze stellingen, producten en computers weer op de juiste plek hebben staan, kunnen we jou beter van dienst zijn. 

Maar wat betekent die verhuizing nu voor jou? 

We breiden ons magazijn uit van 1200m² naar ruim 8000m². En ons assortiment bestaat nu uit ruim 12000 artikelen maar dat wordt in de toekomst wel verviervoudigd! Jij profiteert dan uiteindelijk van: 

  • Een uitgebreider assortiment met meer spannende en vernieuwende producten;
  • Een pakketje dat het magazijn sneller kan verlaten;
  • De ruimste keus in lingerie, sexy kleding en erotische lingerie.

Uiteraard vinden we het vervelend dat je geen gebruik kunt maken van onze service zoals je die gewend bent. Om je tegemoet te komen kun je daarom gebruik maken van de code: VERHUISDOOS. Deze code geeft recht op 15% korting op ons gehele assortiment en is geldig tot en met 12 september (met uizondering van reeds afgeprijsde artikelen).