Alle panty's en kousen
nu met 15% korting

De 3 belangrijkste lingerie trends voor deze zomer

De zomer is in opkomst en dat betekent dat ons nieuwe lingerie trends staan te wachten. Lingeriebestellen zocht uit wat deze zomer het meest gedragen gaat worden onder kleding en in de slaapkamer.

Kant met bloemenprint

Kanten lingerie klinkt de meeste vrouwen niet onbekend in de oren. Maar deze zomer ligt de nadruk op kanten setjes met bloemenprint. Van rozen tot madeliefjes, het mag allemaal. Wij zijn in ieder geval heel blij met deze trend. Want kant is - zeker tijdens warme momenten - lekker luchtig. Het bloemenpatroon zorgt daarnaast voor een fleurige zomeruitstraling. Het maakt overigens niet uit welke kleur jouw kanten lingerie setje heeft. Je kunt gerust gaan voor felle kleuren als je dat wilt. Wil je het sensueel en ingetogen houden? Dan is de zwarte klassieke set de beste keus voor jou.

Transparante body’s

Body’s waren het laatste jaar ook al favoriet in de modewereld. Maar er is een belangrijk verschil voor het komende seizoen: deze zomer zijn ze doorschijnend. Dat lucht niet alleen lekker door, maar staat daarnaast ook zeer sexy. Je kunt ervoor kiezen je transparante body als ondergoed te dragen, maar als je het prettiger vindt, kun je er ook een lingerie setje onder dragen. Vooral de beugelloze triangel lingerie setjes zijn zeer geliefd voor eronder. Het voordeel aan body’s is dat ze jouw vrouwelijke vormen mooi accentueren. Je kunt ze bovendien ook nog eens met van alles en nog wat combineren om de bodysuit helemaal naar jouw hand te zetten.

Een sportieve lingerie look

We leven in een tijd dat gezond leven heel belangrijk is. We willen niet alleen graag mooi zijn, we willen ook uitstralen dat we gezond bezig zijn. De modewereld introduceerde daarom de sport look als lingerie trend. Dat betekent dat we nauwsluitende, stretchy en comfortabele lingerie mogen dragen om een sportieve look te creëren. Bij sportieve lingerie ligt de nadruk dit jaar vooral op sexy elastische shorts die veel weg hebben van sportbroekjes. Het mag allemaal heel simpel, casual en het liefst met zo min mogelijk naden. Kleuren als wit, zwart en grijs zul je het meeste zien, maar uiteraard kun jij je eigen draai eraan geven en kiezen waar jij je het mooist in voelt.