Alle panty's en kousen
nu met 15% korting

String, tanga, slip: wat is het verschil?

We besteden vaak veel aandacht aan onze beha’s, maar eigenlijk te weinig aan de onderstukjes. Daarom geven wij je een mooi overzicht van alle verschillende soorten ondergoed. Tanga’s, boxershorts, open strings: alles passeert de revue!

Slip

Een slip is eigenlijk een ander woord voor de ouderwetse onderbroek. Maar dat klinkt een stuk minder sexy dus daarom werd de onderbroek een slip. Een slip is eigenlijk gewoon een kort broekje zonder pijpjes. Dit soort ondergoed is meestal te verdelen in twee categorieën: de heupslip en de tailleslip. De tailleslip komt net onder je navel en de heupslip hangt als het ware op je heupen. Samen met de string is de slip het meest populair bij vrouwen. De doorsnee slip roept niet meteen een sexy imago op, maar toch zijn er hele verleidelijke exemplaren zoals met kant of doorschijnende delen.

Slip met open kruis

Naast de sexy kanten en doorschijnende slips, zijn er ook slips met een open kruis. Deze zijn zeer uitdagend en sexy en zijn vooral erg handig om je partner te verleiden. Een slip met een open kruis – de naam zegt het al – heeft geen kruis. Vaak is alleen je vagina onbedekt, maar bij sommige slips loopt het open kruis door tot aan het einde van de bilnaad. Het voordeel van deze slips is dat ze niet uit hoeven tijdens een spannende avond of nacht. Het open kruis geeft gemakkelijk toegang tot je gevoelige plekjes. Heel handig als jullie geen seconde langer kunnen wachten! Mocht je het fijn vinden dan kun je deze slip ook dragen naar het werk, maar de meeste vrouwen geven de voorkeur om deze sexy slip te dragen tijdens een romantische avond die gaat eindigen in bed. Een slip met een open kruis is heel goed te combineren met een cuploze beha.

String

Een string is eigenlijk een hoog uitgesneden slip die de billen niet met stof bedekt. Vanaf de achterkant zie je dus een T-vorm. Dat heeft als voordeel dat je geen naden ziet onder je kleding. Soms heeft een string niet meer dan een dunne strook stof die helemaal tussen je billen verdwijnt. Een string heeft vaak een bredere tailleband. De basis strings zijn ideaal als je geen aftekeningen onder je kleding wilt. De modellen met kant en andere tierelantijntjes zijn perfect voor in de slaapkamer. Als je nooit een string draagt, is zo’n stuk stof tussen je billen best even wennen. Maar binnen een aantal dagen merk je daar niets meer van.

Tangastring

De tangastring is het allerkleinste modelletje van een string dat je kunt kopen. De tangastring heeft vaak alleen een kleine driehoek met stof aan de voorkant en wat rekbare bandjes. Dit ondergoed is dus erg handig onder strakke jurken en rokken. Bovendien zien deze modellen er altijd sexy uit ondanks het weinige stof. Vaak zitten de bandjes van een tangastring altijd iets hoger dan de heupen. Hierdoor moet je wel opletten dat deze kleine tangastring niet boven je broekrand uitkomt want dat is een absolute no-go.

C-string

Een string wat? Ja, het bestaat echt: een C-string. Het is ondergoed zonder zijkanten. Eigenlijk valt het nog niet eens onder de noemer ondergoed, want het is meer een stukje stof dat je vagina bedekt. Het is een driehoekig lapje stof dat versterkt is met flexibel kunststof. Anders dan je misschien zou denken, blijft deze C-string goed op zijn plaats zitten. Het grootste voordeel van de string is dat je ondergoed echt helemaal onzichtbaar is onder je kleding. Bij een normale string bestaat er altijd een kans dat je taillebandjes zichtbaar zijn onder een strak jurkje, bij de C-string heb je hier geen last van.

Tangaslip

Naast de tangastring bestaat er ook de tangaslip. Dit ondergoed is een combinatie van een string en een hipster. De tangaslip heeft iets meer stof dan een normale string en minder stof dan een hipster. De billen worden bij deze slip iets meer bedekt dan bij een string. Toch laat de slip nog steeds veel bil vrij, maar het is net iets meer gekleed dan een string. De tangaslip zit erg comfortabel en is nog steeds heel sexy. Hij is er in veel varianten: met kant, met steentjes of met uitdagend netstof. De tangaslip is fijn voor overdag en verrassend verleidelijk voor een romantische avond met je partner of date.

Hipster

Hipsters zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Vooral bij jonge meiden is dit ondergoed geliefd. De meeste hipsters hebben een lage taille en is daarom perfect te dragen onder heupbroeken en –rokken. Een hipster heeft halve pijpjes en sluiten over het algemeen mooi bij je benen aan. Een hipster staat mooi, sexy en zit ook nog eens lekker. Het enige nadeel van een hipster is dat het ondergoed soms tussen je billen kan kruipen.

Boxershort

Draag jij wel eens een boxershort van je vriend of partner? Dan weet je vast hoe lekker dit ondergoed zit! De boxershort wordt zowel door vrouwen als mannen gedragen. Een boxershort voor mannen verschilt wel van die voor vrouwen. Ze hebben namelijk een strakke en een wijdere versie en hebben meestal langere pijpjes. De boxershort voor vrouwen kent eigenlijk alleen maar een strakke versie. De pijpjes van een boxershort zijn langer dan die bij een hipster en sluiten ook mooi aan bij je benen. De boxershort kenmerkt zich door de brede en stevige tailleband waar meestal het merk op staat. Een boxershort zit erg comfortabel en is vaak het perfecte ‘luie-zondag-ondergoed’. Als je je partner wilt verleiden in een boxershort, dan kun je beter niet gaan voor de gebloemde of hartjes versie.