Merk in de spotlight: 15% korting op Cottelli Collection

Cocolicious met Coco Austen

Ooit was ze een ware tomboy die van quats en American football hield. Nu is ze bekend om haar opvallende derrière en flinke boezem. En daar hoort natuurlijk een lingerielijn bij die de curves benadrukken. Dat maakt de collectie zeer geliefd bij menig voluptueuze vrouw.

Eén maat voor elke vrouw

De meeste outfits uit de Cocolicious collectie zijn one size. De stofjes die gebruikt zijn voor de kledingstukken, zijn elastisch. Dat maakt dat ze bij elk lichaamstype perfect passen. De kledingstukken zijn makkelijk aan (en uit) te trekken en bovendien ook nog eens comfortabel! De hoge bandjes van de strings en slipjes benadrukken je taille voor een prachtig en vrouwelijk resultaat.

Voor elk sexy moment

Barbie-look-a-like Austin heeft een uitgebreide collectie op touw gezet die voor elke vrouw iets leuks heeft. Zo zijn er jurkjes en rokjes die zeer spannend zijn om te dragen wanneer jij de deur uitgaat. Durf jij het aan? Of kies iets wat je in de privé-omgeving van je eigen huis kan dragen, met alleen de blik van je geliefde op je gericht... Ook is Coco gek op netstof en dat kunnen we helemaal begrijpen. Visnet stof stijgt in populariteit. De kleine openingen zorgen voor een excentrieke look die niet iedereen durft te dragen.