Open slips en strings
nu met 15% korting

Sensueel en sierlijk

Alle maskers zijn gemaakt van degelijk metaal. Je kan kiezen uit verschillende kleuren. Kies voor een masker met zwarte coating voor een geheimzinnige look. Met een gouden masker creëer jij juist weer een romantische Venetiaanse uitstraling. Ook zijn alle exemplaren gedecoreerd met prachtige glimmende diamantjes. Ga voor een luxe look met de maskers uit de Easytoys Fetish Collection en jij bent klaar voor elke mogelijke rol.

Voor elke gelegenheid

De collectie bevat kleinere maskers in barok stijl die slechts de huid rondom je ogen bedekken. Maar ook opengewerkte maskers die tot in de detail verzorgd zijn en een groter deel van je gezicht bedekken. Voor elke gelegenheid heeft de Easytoys Fetish Collection een onweerstaanbaar mooi masker.

De Easytoys Fetish Collection is kersvers van het bedrijf EDC Internet. Behalve maskers heeft dit merk nog veel meer producten te bieden. Benieuwd? Kijk dan eens op www.easytoys.nl. Alle accessoires worden direct uit voorraad verzonden en bestel je op werkdagen voor 23:30 uur. Dan heb je de volgende werkdag jouw bestelling in huis.