Lascana

Als je voorkeur uitgaat naar mooie lingerie die je altijd kan dragen dan is Lascana het merk voor jou. De collectie van Lascana heeft iedere keer prachtige optie sexy lingerie met een perfecte pasvorm. Het merk Lascana wil enkel het beste voor iedere vrouw zodat zij zich comfortabel fijn én sexy voelt in de verschillende lingerie van Lascana. In de online shop van Christine le Duc kun je dan ook de mooiste Lascana bh en bijbehorende Lascana string bestellen. Paar high heels erbij en je voelt je op en top vrouw!
 

De collectie van Lascana

 

De meeste lingerie items van Lascana kunnen zowel tijdens werk als in je vrije tijd worden gedragen. Een Lascana bh met steuncups en Lascana hipster Londra gaan perfect samen en zitten heerlijk. Lascana heeft een hoog draagcomfort en is geschikt voor een kleine cupmaat en een grote cupmaat. Als je Lascana online wilt kopen raden we je wel altijd aan om eerst je bh maat op te meten. Hierdoor weet je precies wat jouw perfecte bh maat is. Dit scheelt weer moeite om een bh te retourneren of om te ruilen. De lingerie van Lascana kun je dragen onder een babydoll of een chemise. Ook kun je natuurlijk ervoor kiezen om alleen de babydoll te dragen dat zal een verrassing voor je partner zijn!
 

Service van Christine le Duc

 

Lascana online kopen? Dat doe je discreet en gemakkelijk bij de Lascana online shop van Christine le Duc. Maak gebruik van onze veilige betaalmethodes iDeal AfterPay PayPal en creditcard. Natuurlijk hebben wij constant de nieuwste collectie van Lascana online staan. Dit prachtige merk met perfecte pasvorm wordt ook zeker jouw favoriet!

Naast de mooie lingerie sets van Lascana verkopen we ook prachtige body's catsuits en vibrators. Vragen over onze producten of over een bepaalde Lascana bh? Neem contact met ons op we helpen je graag met al je vragen.